Advies

Ons opgeleid personeel dat geniet van onze jarenlange ervaringen staat elk moment klaar om u gepast verfadvies op maat te geven !

Griet Bellens - kleuradvies

Verfadvies: wat extra raad kan nooit kwaad

U zal versteld staan van het aantal vragen dat onze medewerkers stellen als u gaat schilderen. Wat gaat u schilderen? Binnen of buiten? Staan er reeds oudere verflagen op? Is het oppervlakte erg beschadigd? ... Enkel op deze manier weten wij zeker dat u het meest geschikte product mee naar huis neemt. En hierin maken wij het verschil.

Kleuradvies

De juiste kleur kiezen is niet altijd even gemakkelijk. Vaak heeft u in het bouwproces al zoveel knopen moeten doorhakken en is er twijfel of al die verschillende materialen en kleuren uiteindelijk wel bij elkaar zullen passen.

Daarom komt Griet graag bij u langs. Zij brengt A4- en A5-stalen mee van verschillende kleurenwaaiers en samen kunnen jullie dan kiezen welke kleur u het meest aanspreekt. Had u graag een accentmuur in behang? Dat kan ook! We hebben keuze uit behang van Khrôma, Dekens Wallcoverings, Live In, Rasch, Lavmi, ...
Een kleuradvies aan huis gebeurt overdag zodat de lichtinval het best benut kan worden. Kleuren kiezen met kunstlicht geeft immers een vertekend beeld. Het kleuradvies kost 50 euro. In ruil hiervoor krijgt u een overzicht met de gekozen kleuren per ruimte en een kortingkaart van 10% op het totaalbedrag van uw eerstvolgende aankoop in onze winkel. Deze korting bedraagt ook maximum 50 euro.

Klik hier voor kleuradvies

Technisch advies

Onze medewerkers proberen steeds het meest geschikte product mee te geven voor uw project. Dit gebeurt door het stellen van (veel) gerichte vragen. Jarenlange ervaring hebben ondertussen van hen echte experts gemaakt.

Soms is het ook nodig dat er iemand ter plaatse een kijkje komt nemen om het probleem, de oorsprong ervan en de behandeling vast te stellen. Indien nodig komen we zelf met een technisch adviseur van de fabrikant langs om zo een rapport op te stellen van de nodige werkwijze van het voorgestelde verfsysteem.

 

Klik hier voor technisch advies